TŰZLÉTRA

Hágcsó és tűzlétrára, illetve kéményseprő létrára rengeteg helyen szükség lehet. Cégünk ebben is rendelkezésére áll! A magasságra való tekintettel, és az Ön igényeinek figyelembe vételével, illetve az ingyenes helyszíni szemle után szívesen adunk árajánlatot! Éppen ezért nincsenek fix áraink, mert nálunk Ön, és elképzelése az első!

tűzlétra gyártás

Szívesen vállaljuk kültéri létrák karbantartását, javítását, avagy cseréjét! Jelenlegi jogszabályok értelmében, az esetlegesen nem megfelelő állapotú, vagy a szabályoknak nem megfelelő tűzlétrák olyan mértékű büntetést vonhatnak maguk után, amiből már egy teljesen új létrát tudtunk volna készíteni, és felszerelni Önnek! Ezt megelőzvén, keressen minket bizalommal!

Gyakran találkozunk olyan megkeresésekkel ezen a téren, amikor a kéményseprők már félnek felmenni, vagy már fel sem mennek a nekik készített, több évtizede a szabad ég alatt álló létrákon… Érthető az aggodalom, hiszen ezek a létrák a családi-, és társasházak oldalára vannak felszerelve, így kitéve őket a szélsőséges időjárási körülményeknek is. Azonban a karbantartásukkal nagyon kevesen foglalkoznak. Sokszor már olyankor keresnek fel minket a javítással, mikor már gyakorlatilag csak teljes cserével, új létra készítésével, és annak biztonságos felszerelésével orvosolható a kialakult helyzet.

tűzlétra gyártás

Ha Ön is bizonytalan lenne, illetve nem tudja megítélni a beavatkozás szükségességét, hívjon minket bizalommal, hiszen az ingyenes felmérés során szívesen adunk tanácsokat, illetve ajánlatot! Ha pedig már biztosan szüksége van ránk, mi- a sok éves tapasztalatainkkal- mindent meg fogunk tenni az Ön, és mások biztonsága érdekében! Mindezt úgy, hogy szem előtt tartjuk az ide vonatkozó jogszabályokat, és az Ön igényeit is!

Csörgessen meg minket, vagy küldjön sms-t, szívesen visszahívjuk!

+36 70 328 8481

lazobiztonsagiracs@gmail.com

Vegye fel velünk a kapcsolatot!