Biztonsági rács

A biztonsági rács az egyik legelterjedtebb mechanikus vagyonvédelmi eszköz. Amennyiben a biztonsági rács minőségi alapanyagból készül, és szakszerűen fel van szerelve, úgy otthonát, üzletét könnyedén távol tudja tartani betörőktől, tolvajoktól.

Csapatunk tagjai sok éves tapasztalattal a hátuk mögött, arra vállalkoztak, hogy az Ön otthonát, irodáját, üzletét – minőségi, szakszerű és igényes munkával biztonságossá tegye, mindezt úgy, hogy a MABISZ előírásoknak megfeleljen. Olyan trezorzárakat használunk, melyeket kiemelt biztonságú intézményekben, bankokban, pénzváltókban használnak.

biztonsági rács gyártás

Amennyiben konkrét elképzelése van, vagy nem tudja, hogy mi lenne Önnek a legmegfelelőbb, csörgessen meg bennünket, szívesen visszahívjuk Önt!

+36 70 328 8481

Biztonsági rácsok között sokféle variáció található. Nem mindegy, hogy milyen funkciót kell betöltenie azon felül, hogy az idegeneket távol tartsák. Sok szempont közül választhatunk! Mindazonáltal szakértő csapatunk biztosan olyan konstrukciót fog Önnek mutatni, amely minden szempontból tökéletes!

A biztonság az első! Amennyiben tanácsot kér, a sok éves tapasztalatunk alapján ajánlatot teszünk Önnek, miképpen védje meg értékeit.

A kívánt rácsot előzetes, ingyenes helyszíni felmérés alapján legyártjuk, melyet beszereléssel, kulcsrakészen, garanciával adunk át Önnek! Az árak ügyfeleink igényei szerint változnak.
Hívjon bennünket bizalommal!

Biztonsági rácsaink jellemzői:

  • kiemelés, befeszítés elleni védelemmel ellátva
  • trezorzár* (roncsolás nélkül nem nyitható zár) 3 irányú zárás, zsanérok védelme mechanikus tüskékkel!
  • MABISZ előírásainak megfelelő minőség
  • ipari festékkel történő felületkezelés (Adherzor festék)

Tekintse át biztonsági rács mintáinkat és válassza ki az Önnek tetszőt! Avagy ha egyéni ötlete van mintázatot illetően, és meg tudjuk valósítani az előírásokat betartva, mi valóra váltjuk Önnek!

+36 70 328 8481

lazobiztonsagiracs@gmail.com 

Vegye fel velem a kapcsolatot!